Payday Loans
Lélekút elemzés
önismeret tanácsadó Miskolc


Személyiségünk élettervét még születésünk előtt a Lelkünk (szellemi részünk) írja meg. Hogy ezt a célt az illető ismeri-e, és szem előtt tartja-e élete során, az már az ő döntése. Ezt hívják szabad akaratnak. A cél eléréséhez szükséges képességekkel mindenki rendelkezik. Vannak ezek közt erősségek, melyeket kiművelve igen magas szintet érhetünk el bennük, így rájuk alapozhatjuk életünket. Vannak emellett alap szinten kapott, fejlesztendő képességeink is (gyengeségeink). Ezeket fontos egy elfogadható szintre hozni és működtetni, hogy így kiegészítve erősségeinkkel együtt szolgáljanak minket élettervünk megvalósításában. Fontos ezen tulajdonságaink felismerése, és megfelelő módon való kezelése. Minél nagyobb az eltérés szellemi énünk (Lélektervünk) és az élet során kialakult személyiség között, annál nyomasztóbbnak érezhetjük létezésünket. Lélektervünk és a jelenlegi életünk közötti eltérés nagyságával egyenesen arányosan érezzük magunkat sikertelennek, boldogtalannak, valamint jelentkeznek betegségeink, baleseteink. Tapasztalataim szerint egyénenként eltérő mértékű eltérés „engedélyezett”. Ezen képességeink és érdeklődési irányaink jó részét a környezethez való alkalmazkodás, a társadalmi elvárások hatására kizárjuk a tudatból, tudattalanba száműzzük. Szintén ide kerülnek azok az érzések, megélések, melyekkel nem tud, vagy nem akar szembesülni az ember. Ettől még ezek nem szűnnek meg hatni, folyamatos elnyomásuk energiát igényel.
Az önismeretnek két szintje van: személyiség szintű, és Lélek szintű. Személyiségünk megértésében, problémáinak megoldásában segít a személyiséglélektan és az ezoterikus pszichológia. A lélektérkép, és a született minőségek felderítéséhez használom a számmisztikát (születési időpont és név elemzése) valamint a Maja szimbólum rendszert, mely a születési időponton alapul. Mindkét rendszer a személyiségvonások és az életfeladatok részletes térképét mutatja meg. Megállapítható segítségükkel az ember életterve, erősségei, valamint fejlesztésre szoruló, és kibontakoztatásra váró képességei. Megismerhetők az életciklusok fontosabb részfeladatai, nehézségei is. Mindkét rendszer megmutatja azokat a cselekvési-, gondolati- és érzelmi alapokat, melyeket magas szintre fejlesztve a személyiség kiteljesítheti önmagát, megvalósíthatja élettervét.
Mindkét elemzést el tudom készíteni csupán a születési adatok felhasználásával. Az így készített elemzés hasznosításához átlagon felüli önismeret és önkritikai képesség szükséges. Szerencsésebb és hatékonyabb, ha tudunk beszélgetni is előtte egyet. Így megismerhetlek egy kicsit, fel tudom mérni, hol tartasz a személyiségfejlődés útján. Ezt ugyanis nem mutatja meg egyik elemzés sem. Az értékelésnél nagyon lényeges szempont, hogy milyen tudatossági szinten tart az illető.önismereti tanácsadó Miskolc

 

"Elengedhetetlen tudnunk, hogy honnan jövünk, merre tartunk, mi okból és célból vagyunk itt.
Élni pusztán azért, hogy éljünk, enni, hogy létezzünk, dolgozni, hogy ehessünk: ez nem lehet az egyetlen valódi életcélunk.
Kétségkívül meg kell oldanunk létezésünk rejtélyét, meg kell értenünk az élet értelmét….
Így hát, elérkezett az óra, hogy megtudjuk, kik vagyunk. A fizikai test nem minden. Látni egy ember testét nem jelenti azt, hogy megismertük a valódi lényét…."


Samael Aun WeorZene: Robert Haig Coxon: Angelic Love

 

Ha fotóimat fel szeretnéd használni, kérlek értesíts!

Lehetőség van a képek megrendelésére, nagy felbontású formátumban. Részletek a Kapcsolat menüpontban.

powered by joomla  -  design & script Morgos 2010